Winter comes around again..

12 dec

Ik moet opbiechten…Ik ben een wintermeisje..Ja serieus, echt waar!
De meeste mensen krijgen last van een winterdepressie als de dagen korter worden, het weer guurder, en het gebrek aan vitamine D..Ik leef er juist van op, vreemd meisje, ik weet het.. Maar laat het me uitleggen.
Ik ben een ‘ik zou eigenlijk moeten’ meisje, en aan dat ‘ik zou eigenlijk moeten’ heb ik lak in de winter.

Vaag nog? Kan ik me voorstellen… Laat ik het zo zeggen, in de zomer, mooi weer, lang licht, iedereen blij en vrolijk, iedereen terras op, naar buiten, flaneren, zomerfeestjes, etc etc… Dan speelt mijn ‘ik moet overal bij zijn gevoel want stel dat ik wat mis’gevoel op. De winter schopt kont met dit gevoel bij me. Niks moet, alles mag! Lekker in je pyama Prison Breakjes kijken en veel chocolade eten en thee drinken? Prima.. Niet naar buiten meer na 5 uur in de middag? Ook prima.. Wat mis ik nou? Iedereen zit lekker met een dik huispak onder de dekens met kilo’s koekjes, chocolaatjes en warme chocomel met slagroom.. Heerlijkheid! Relaxt, niks hoeft, alles mag..Dat gevoel geeft de winter mij..Ik vind het heerlijk. Tijd voor bezinning, wat heb ik allemaal gedaan en bereikt het afgelopen jaar? Wat ging goed, of wat minder? Tijd om de balans op te stellen en er volgend jaar een nog beter en mooier jaar van te maken!!

En voor dat gebrek aan vitaminen D? No problemo, daar hebben ze geweldige pilletjes voor :-D..Zo hoef ik helemaal niks te missen!

Om jullie een beetje mee te voeren in mijn Wonderful Winter buien hierbij wat inspiratie. Nog zo’n heerlijkheidje van de winter. Lekker surfen en prachtige inspirerende plaatjes opzoeken, om mee weg te kruipen onder de dekens.. Geniet!

2

4

6

8

9

11

12

13

14

15

16

17

foto3

Hoe zit dat bij jullie? Ben ik de enige in mijn soort of herkennen jullie dit ook wel?
Ik ben benieuwd!

xxxx

2 Reacties naar “Winter comes around again..”

  1. leruaa 23 januari 2013 bij 23:02 #

    Ik hou niet van de winter, maar al wat je zegt, klinkt wel heel overtuigend! Het is inderdaad echt leuk om gewoon de hele dag onder een deken te liggen met chocola zonder dat je je schuldig hoeft te voelen omdat je een leuke activiteit mist.

  2. beautyandtags 26 januari 2013 bij 11:18 #

    Ik houd meer van zomer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: